Despre mine

Sunt extrem de bucuros ca imi vizitati site-ul!

Asta inseamna ca sunteti interesat de fenomenul financiar din Romania…si ca la un moment dat ati avut nevoie de un sfat si nu ati avut de unde il lua…

Ma numesc Robert Pascaru, am o experienta de 15 ani in domeniul bancar,  perioada in care am lucrat in diferite structuri ale uneia dintre cele mai mari banci din sistem. Pot spune ca sunt in masura sa va impartasesc din cunostintele mele acumulate in acest timp. Ce stiu sigur in acest moment este faptul ca sunt foarte multi clienti care cad foarte usor in plasa marilor si micilor banci sau IFN-uri.

De asemenea stiu ca mai sunt si altii ca mine care vor sa impartaseasca experientele lor bancare pentru a-i ajuta pe ceilalti.

In principal as vrea sa popularizam aici lucrurile pozitive pe care le-ati intalnit, atfel incat sa promovam lucrurile bune (atat produse cat si oameni/agentii), si sa nu ne transformam intr-un zid al plangerii… Pentru asta exista ANPC.  Si voi avea o sectiune separata referitoare la asta!

M-ar mai bucura faptul sa aveti o experienta placuta navigand pe acest blog si sa il recomandati prietenilor si cunostintelor voastre, pentru a deveni cu adevarat un ajutor pentru cei care vor sa fie bine informati inainte de a accesa un credit.

DAE usor!